“Stella heb ik leren kennen als een warme, professionele en betrokken vrouw. Door haar rustige uitstraling, heldere communicatie en begrip voor alle emoties die bij het verlies van een dierbare spelen, kan ik terugkijken op een heel mooi afscheid.”

Elise Neve

★★★★★

“Wij hebben de uitvaartzorg door Stella ervaren als betrokken, rustig en professioneel. In de periode van het overlijden tot aan de uitvaart was zij steeds bereikbaar. Stella heeft de uitvaart tot in detail geregeld, helemaal volgens onze wensen. Tijdens de plechtigheid was ze bescheiden aanwezig. In haar slotwoord benoemde ze de essentie van de woorden van de sprekers en sloot af met een passend, persoonlijk gedicht.”

Familie Hasz

★★★★★

“Stella is heel menselijk en meelevend. Is 24 uur bereikbaar. Vanaf begin tot einde helpt ze je, stap voor stap. Ze is er voor jou en je familie!”

Ineke Kraaijenbos

★★★★★

“Na een overlijden, komt er veel op je af. Allereerst natuurlijk de emotie(s), maar ook het vele geregel. Je hebt dan iemand nodig die jou leidt, regie pakt als het nodig is, er voor je is als luisterend oor. Nooit dwingend, altijd naast je op een heel empatische wijze. Dankjewel dat je bij het regelen van het afscheid van onze vader en mijn man ‘onze rots in de branding’ wilde zijn.”

Marlies, Arlette en Anne-Marie van Noort

★★★★★

“We bewaren mooie herinneringen aan het afscheid van onze geliefde echtgenoot, vader, opa en overgrootopa.

Stella verstaat de kunst om zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn precies dat te doen wat nodig is. Het contact hebben wij als zeer plezierig, warm en professioneel ervaren.”

Familie Mobach

★★★★★

Call Now Buttonbel mij