Mijn verhaal

 Mijn broer was 29 toen hij plotseling overleed door een auto ongeluk. Ik was 27 en kwam hierdoor zelf al jong in aanraking met de dood. Ik werd er ook door geraakt. Ooit zou ik er iets mee gaan doen.

  Ruim vijftien jaar later kwam dat moment. Ik waagde de stap. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik volgde de opleiding tot uitvaartverzorger en ging werken bij een uitvaartonderneming. Daar leerde ik veel. Hoe mooi en waardevol het is om met families te mogen optrekken bij het afscheid van hun dierbare. Hoe bijzonder het is dat ik soms zo dicht bij mensen mag komen. Dat geeft mij veel voldoening. Ik besloot mijn eigen onderneming te starten.

Is jouw dierbare overleden of gaat deze binnenkort misschien overlijden? Hoe fijn zou het zijn als je dan iemand kan bellen die alle tijd voor je heeft? Diegene wil ik voor jou zijn! Ik neem je veel regelwerk uit handen, denk met je mee en zorg samen met jou en de mensen om je heen voor een geweldig afscheid voor jouw dierbare. Bij alles rondom de uitvaart kun je rekenen op mijn persoonlijke en liefdevolle begeleiding. Als je dat wilt al voor het overlijden. Anders vanaf het moment van overlijden van jouw dierbare, tot aan de dag van de uitvaart en ook daarna. Ik doe dit met warmte en passie, betrokken en nabij en altijd professioneel.

Ik begeleid voornamelijk uitvaarten in Midden-Delfland (Den Hoorn-Schipluiden-Maasland), het hele Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Maassluis, Wateringen, Wateringse Veld, Rijswijk, Ypenburg, Voorburg Zoetermeer, Den Haag e.o.
Woon je in een ander gebied dan mag je me altijd benaderen en kijk ik wat ik je voor je kan betekenen.

 Je kunt mij dag en nacht bereiken. Bel naar 06 26 302 501
 Een bericht sturen via het contactformulier kan ook of een mail aan info@stellalarauitvaartzorg.nl 

 

 

 

Call Now Buttonbel mij