Over Stella Lara

Ik ben Stella Lara (1976) en in 2018 besloot ik het roer volledig om te gooien en te gaan werken als uitvaartverzorger. Die wens was er al heel lang. In 2003 verloor ik namelijk heel plotseling mijn oudste broer door een auto ongeluk. Zijn afscheid was ondanks het enorme verdriet, heel mooi en intens en ik kijk er nog altijd met een goed gevoel op terug. Zo’n afscheid gun ik jou ook!

Een afscheid dat past bij jouw dierbare, waar je later met elkaar over kunt napraten en kan zeggen: ‘het was mooi, wat hebben we op een fijne manier afscheid genomen en wat zijn we daarbij liefdevol en persoonlijk begeleid’. Als dat het resultaat is, dan is mijn missie geslaagd. 

  Als je dierbare overlijdt, kan er veel op je afkomen. Vragen als: Wie moet ik als eerste bellen? Wil ik mijn dierbare zelf aankleden en verzorgen of juist niet? Hoe kom ik aan een kist of een mand? Bij alles rondom de uitvaart help ik je stap voor stap. Ik neem je dus veel regelwerk uit handen, denk met je mee, ben een luisterend oor en zorg samen met jou en de mensen om je heen voor een geweldig afscheid.

Het maakt niet uit of je een groot afscheid of juist een informeel en intieme uitvaart wenst. In een aula van een crematorium of in een restaurant, theater of op een buitenlocatie of een andere dierbare plek. Weet dat er heel veel mogelijk is en ik er ben om dit samen met jou invulling te geven. 

Inmiddels heb ik al vele uitvaarten mogen begeleiden en elke keer ervaar ik hoe mooi en waardevol het is om samen met nabestaanden het afscheid zo mooi mogelijk vorm te geven. Ik ontzorg graag maar geef je ook ruimte om dingen zelf te doen. 

Regelmatig vragen mensen mij: “Wat is gebruikelijk bij een uitvaart?” Het antwoord is dat er heel veel kan en er weinig vaste regels zijn. Denk aan een uitvaart in de natuur, op een boot of bij je thuis. Wil je tijdens de uitvaart stilstaan bij de laatste levensfase van je dierbare of juist proosten op het leven? Het kan allemaal.

Ik woon in Den Hoorn met manlief en onze tweeling en begeleid voornamelijk uitvaarten in Midden-Delfland (Den Hoorn-Schipluiden-Maasland), het hele Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Maassluis, Wateringen, Wateringse Veld, Rijswijk, Ypenburg, Voorburg Zoetermeer, Den Haag e.o.
Woon je in een ander gebied dan mag je me altijd benaderen en kijk ik wat ik je voor je kan betekenen.

 Je kunt mij dag en nacht bereiken. Bel naar 06 26 302 501
 Een bericht sturen via het contactformulier kan ook of een mail aan info@stellalarauitvaartzorg.nl 

 

 

 

Call Now Buttonbel mij