Wat doen?

De dood hoort bij het leven.  Het overlijden van een dierbare blijft echter een emotionele gebeurtenis. Hoe verwacht of juist volkomen onverwacht ook. Het is belangrijk dat er op zo’n moment voldoende rust en ruimte is. Na het overlijden is er dan ook geen reden tot haast. Neem rustig de tijd om nog even met uw dierbare(n) te zijn, mogelijk familieleden op de hoogte te brengen of even met uzelf te zijn. Hierna kunt u de huisarts gaan bellen. En daarna kunt u contact opnemen met mij.

Uitvaartwensen

Heeft uw dierbare zijn/haar uitvaartwensen op papier gezet? Het is handig als u deze bij de hand heeft als we met elkaar de uitvaart gaan bespreken. Wellicht staat er ook in, in welke kleding uw dierbare opgebaard wil worden. U kunt de kleding dan alvast klaarleggen, evenals een identiteitsbewijs en/of trouwboekje.

Bel uw huisarts

Neem contact op met uw huisarts of de dienstdoende huisarts. Hij of zij moet namelijk het lichaam schouwen. Vervolgens wordt een verklaring van overlijden opgesteld.
Met deze verklaring kan aangifte van overlijden worden gedaan bij de gemeente. Ik kan dit voor u verzorgen.

Als uw dierbare in het ziekenhuis overlijdt of in een zorginstelling dan hoeft u de arts niet te bellen. Medewerkers zullen de arts op de hoogte stellen.

|

Bel Stella Lara

Stella Lara Uitvaartzorg
op 06-26 302 501 (24/7 bereikbaar)

U kunt mij dag en nacht bereiken. Als u mij belt overleggen we wat de eerste wensen zijn. Ook bespreek ik met u wanneer ik naar u toe zal komen.

Uitvaartverzekering

Stella Lara Uitvaartzorg kan altijd de uitvaart voor u verzorgen, waar u ook verzekerd bent en ook als er geen verzekering aanwezig is.

Call Now Buttonbel mij